FÖRELÄSNINGAR


”För mig handlar det mesta om att välja rätt tankar. Kan jag göra det tar jag bättre beslut, jag har lättare att anta utmaningar och jag väljer den träning och kost som jag mår bra av. Vi är alla olika. Vi ska inte jämföra oss med andra. Därför är det viktigt är utgå från våra egna behov. När jag föreläser vill jag inspirera genom min resa och de erfarenheter oavsett om det handlar om att nå sina mål, att hitta rätt träning för dig, ta sin tid för återhämtning eller att just komma ihåg att välja rätt tanke. Vara ärlig mot sig själv.”

 

Jag lär, Jag leder, Jag Är mitt liv

Kristin berättar hur hon genom livet lärt sig välja rätt tankar, hur hon hanterat utmaningar och hur hon hittat den träning, kost och levnadssätt som hon mår bäst av. Hon delar med sig av de verktyg hon använder sig av dagligen för att nå sina mål, påminna sig om återhämtning och hur hon lärt sig att använda sin energi på rätt sätt.

45 tim -1,5tim  (enligt önskemål)

GOOD MORNING

En föreläsning om hur vi väcker kroppen och sinnet för att möta dagen på bästa sätt. Kristin har skrivit en bok under samma titel och under tiden hon skrev boken lärde hon sig vikten av att verkligen ge kroppen en chans att vakna och hur det på riktigt gör skillnad för exempelvis hjärnan och nervsystemet att komma igång. Efter att drabbats av utmattningssyndrom två gånger har Kristin hittat ett sätt att starta dagen utan stress. Planering, behaglig träning och bra kost är delar av det hon pratar om för att kroppen ska få en chans att följa din vilja resten av dagen.

30 min -1 tim ( enligt önskemål)

 

Förfrågningar och bokningar, kontakta:

Shannon Clinton
E-post: shannon@kristinkaspersen.se

 

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.