GOOD MORNING


Tanken kring den här titeln kom tillsammans med min förläggare Cecilia Viklund på Bonnier Fakta. Jag tog det som en utmaning. För morgnar har alltid varit en utmaning för mig. Och under en tid när jag var trött i utmattningssyndrom ville jag hitta nya rutiner och nya tankar för att starta dagen bättre. Det för att väcka kroppen, ha mer energi och lugnare start. Under tiden jag skrivit GOOD MORNING har jag lärt mig så mycket om vad som händer i kroppen när vi hjälper den att vakna. Och jag går med glädje upp en timme tidigare idag för att få en bra start och idag väljer jag att älska att vara morgontrött. Det är så mysigt när man har tid att vakna och bara att välja tankar gör så stor skillnad.

I Good Morning berättar Kristin Kaspersen hur hon gör för att få en positiv start på dagen. Allt från att väcka kroppen med skön träning, till recept på frukostar och mellanmål samt tankar som ger ett inre lugn. Ibland kan det helt enkelt bara handla om att välja rätt tanke för att vända från att vara morgonsur till leende!

Här finns goda näringsrika frukostar som till exempel smoothies, gröt och glutenfria mackor. Träningsavsnittet innehåller övningar för femton minuters yoga och stretch samt tankar och pepp kring promenader och löpning.

Hur gör man när man är på resande fot, hur kan man rädda en kaosmorgon när man har försovit sig och barnen dessutom ska ha matsäck och vad serverar Kristin på en mysig långbrunch? Låt Kristin inspirera till en skön, bra och lättare start på dagen, som leder till en dag i bättre balans.

”En morgon när jag var superstressad, försenad in till jobbet efter att vaknat sent, fått iväg barnen till skolan, ringer jag min kompis Bitte för att prata av mig. Jag berättar om den hysteriska morgon som jag upplevt och att jag inte fattar hur jag ska göra för att få ihop det. Jag vill kunna njuta av tiden med barnen på morgonen och inte känna inre stress. Bitte svarar lugnt ”En kompis gav mig rådet att gå upp en timma före barnen. Ta en kaffe, kanske en kort promenad för att sen duscha och klä på mig. När jag väcker barnen är jag klar och kan ge dem all tid och se till att både de och jag får det vi behöver. Och vet du vad?… Den kompisen heter Kristin.”

Språk: Svenska
Utgiven: 2017-08
Formgivare: Kai Ristilä
Fotograf: Katarina Di Leva
ISBN: 9789173630900
Förlag: Fitnessförlaget
Antal sidor: 144

Köp på Adlibris
Köp på Bokus

BILDER FRÅN BOKEN


Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.