KOST


Mitt intresse för kost har ökat med åren. Ju mer jag lär mig om hur kroppen fungerar desto mer intressant blir det. Jag hade ätstörning när jag var ung så mat har under en del av mitt liv ställt till det för mig. Men jag hade tur att få hjälp.

BALANSERA EN BRA KOST

Efter att jag fått barn och hittat en balans med att träning är en självklar del av vardagen ville jag lära mig mer om hur jag kunde balansera en bra kost för mig och barnen. Jag är dessutom laktosintolerant och är överkänslig för gluten. Det gjorde att jag ville hitta enkla mellanmål och bra tänkt till alternativa energiintag när jag jobbar, resor eller tränar.

Jag gick en kostrådgivarelicens utbildning då jag skrev boken “Good Food”. Det för att lära inte för att ha det som yrke. Tack vare mitt intresse för träning och kost har det lett till att jag fått skriva böcker om hälsa. Böcker där jag berättar utifrån mitt perspektiv har fungerar för mig och min familj.

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.