STARK I KROPP OCH SJÄL


När jag fick chansen att skriva en bok ville jag skriva om helheten. Jag fick frågan om att göra en träningsbok men eftersom jag inte är någon expert ville jag skriva utifrån de val jag gjort inom hälsa och det jag lärt mig på vägen. Tillsammans med fotograf Andreas Lundstedt gjorde jag min första bok. En viktig resa och jag var så stolt den dagen när jag såg den i bokhandeln. Jag hade skrivit en bok!

Tv-profilen Kristin Kaspersen, känd från bland annat Nyhetsmorgon och Fångarna på fortet, berättar i Stark i kropp och själ personligt om sin väg till hälsa. Hon delar frikostigt med sig av sina tips på hur man kombinerar mat och träning med kvalitetstid för familj, vänner och karriär. Vill du också inspireras till ett bättre liv? Då är Kristins uppriktiga och stimulerande träningsbok något för dig. Du får följa med Kristin på resan till ett hälsosammare liv – bestående av både träning och lyxiga middagar med bästa vännerna. Få insikt i ett liv där vardagsstressen inte tillåts besegra viljan att leva här och nu och en tillvaro där utseendet inte är viktigast.

Boken bjuder på träningstips som stärker dig i vardagen, men även gör sitt till för själens välmående. Hitta den träningsform som passar dig bäst, trivs med din träning. Få reda på om din kropp mår bra av maten du äter, om du sover tillräckligt många timmar – och om du skrattar så mycket som du borde. Kristin varvar personliga upplevelser om med- och motgångar med sporrande träningsförslag och lockande mattips. Det blir en härlig blandning av peptalk, recept på pappas kardemummavåfflor, löpprogram och skratt. En bok att läsa och leva med. Ur innehållet: Hitta glädjen i träningen Funktionell styrketräning Boxning Mental träning Min mat Att acceptera sin kropp Kosttest Självkänsla – var sann mot dig själv! Skratta mer!

Språk: Svenska
Utgiven: 2013-08
Formgivare: Kai Ristilä
Fotograf: Andreas Lundberg
ISBN: 9789173630498
Förlag: Fitnessförlaget
Antal sidor: 128

Köp på Adlibris
Köp på Bokus

BILDER FRÅN BOKEN


Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.