UPPDRAG


”Jobbet som programledare i TV har gett mig möjligheten att få utlopp för min kreativitet och chansen att få berätta historier. Det som vuxit sig starkare genom åren är mitt intresse för vår vardagliga hälsa och hur vi kan välja tankar för att må bättre. Jag har också vågat ge plats för entreprenören inom mig. Om jag stöter på problem så är det något som jag vill hitta en lösning på. Negativa tankar är något som själ energi, hoppa över dem och ge plats för tankar som kan leda oss framåt och göra skillnad. Det har lett till att jag nu föreläser en hel del om hur jag gjort för att få ihop min vardag och min syn på hälsa. Jag startar projekt som jag tror har en chans att förenkla vardagen så vi kan lägga energi på rätt ställe. Och jag skriver böcker om träning, kost, hälsa och välja tankar utifrån mitt perspektiv. Jag brinner för att kunna inspirera andra då jag älskar att blir inspirerad”

TV

Kristin började sin karriär framför kameran som väderpresentatör  för TV3 Norge. Som 24-åring var hon den yngsta att få Hyland priset som Sveriges mest populära TV-personlighet. Efter det har hon gjort program som Idrottsgalan, Nyhetsmorgon och Melodifestivalen. 

Läs mer

FÖRELÄSNINGAR

Kristin berättar hur hon hittat de rätta verktygen för att få en balans i livet i sina olika roller. Hon pratar om att välja tankar, hitta rätt träning, nå sina mål och om rätt inställning till kost. Hon pratar också om hur viktigt det är att starta dagen på bästa sätt för att inte skapa onödig stress.

Läs mer

MODERATOR

Kristin har arbetat som moderator på exempelvis Water Aid 2019 Operakällaren, Facebook “Gather- Connecting for Growth Brussel, Reitan Conference 2018 Örebro, Guldnyckel 2017 i Globen Annexet, ICAs leverantörsträff 2016, Water Front konferenscenter och Bestseller ”Hjärntillskott” där hon intervjuade bl.a Jan Eliasson, Gary Kasparov, Lottie Knutsson med flera.

Läs mer

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.