TRÄNING


Jag älskar variation även om löpning, yoga och styrketräning är min bas, men jag testar gärna andra träningsformer. Varför jag tycker om variation är för att det är så livet för mig är varierande. Beroende på var man är i livet passar olika träningsformer. Iallafall för mig. Strykträning är viktigt för mig som bas för att det är grunden då jag vill förebygga skador. Yogan och löpningen är fantastiska komplement. Jag har även börjat med extra core träning “Megaformer”. Fantastiskt kul! Jag gör inte allt samtidigt men älskar som sagt att variera därav flera träningsformer.

LÖPTRÄNAR

Jag löptränar med min kompis Sanna Hed. Det var Sanna som lade upp mitt träningsschema inför Sthlm Halvmaraton 2013 och NYC 2013. Dessutom sprang vi tillsammans över mållinjen i central park den 3 nov och jag fick dela den magiska upplevelsen med henne att få Maratonmedaljen runt halsen. Hon är helt fantastisk! Ni hittar henne som @runsannarun på Instagram.

Även om jag nog är en tävlingsmänniska så är det nog mer att jag gillar att utmana mig själv mer än att tävla mot andra. Att jag medverkat i olika lopp på senare år har jag sett som ett äventyr eller bra mål för träning.

ANDRA TRÄNINGSFORMER

Under Construction Sports Performance Center

Jag tränar även på Under Construction Sports performance center. Där har de allt från cirkelträning till Yoga och Soma. www.ucsp.se@ucsp_training

Core träning på Becore

www.becore.se @becore

Thaiboxning på Stockholms Stadion

Och en annan kul träning är Thaiboxning. Då går jag tränar jag på Stockholms stadion för Rickard Nordstrand. Ni hittar honom på Instagram @rnordstrand på eller Rickard Nordstrand på Facebook.

Golf & Skidåkning

Somrarna spelar jag annars gärna golf som bästa avkoppling. Vintern gärna skidåkning både utför eller på längden. 

“2011 frågade tidigare hockeyspelaren Nisse Ekman om jag och hans kompis Darius Kasparaitis ville åka vasaloppet och samtidigt samla in pengar till Strokefonden. Nisse drabbades 2010 av en stroke och vill ha ett mål med sin träning att ta sig tillbaka. 2012 åkte vi loppet.

 

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.