PODD


KRISTIN KASPERSEN NYFIKEN PÅ heter min podd. Här möter jag personer, kända som okända, med en speciell livshistoria, kunskap, erfarenhet eller upplevelse som jag är extra nyfiken på och vilket vi kommer samtala kring.  Det kan vara allt från ledarskap, hjärnan, drivkrafter, hälsa eller något man upplevt i livet som har gett stor insikt eller livskraft. Några av de olika gästerna jag har fått möjligheten att träffa är Rolf Porseryd, Elaine Eksvärd, Björn Natthiko Lindblad, Janne Andersson och många fler!

 

Min mamma sa till mig när jag var liten ” Sluta aldrig att vara nyfiken, livet har så mycket att lära” och det har jag alltid burit med mig. Känns så kul att äntligen vara igång och tillsammans med Perfect Day Media förverkliga denna idé. Hoppas ni vill vara med och lyssna. Ni hittar den där poddar finns. #kristinnyfikenpå.

Klicka in här för att komma direkt till min podd! 

Har ni frågor eller om ni har intressanta personer eller ämnen ni är nyfikna på som ni vill tipsa om, maila gärna mig på nyfikenpa@perfectdaymedia.se .

Vi använder kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen och samla in anonym besöksstatistik. Genom att använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Jag samtycker.